lottakajving.blogg.se

Älskar att resa, gör det ofta. Alla platser har sin tjusning. Gå på upptäcktsfärd, möta nya människor. Gillar sol och bad, gillar storstäder. Hittills är mina favoriter Aruba, Grenada, Sardinien och Kefalonia men som sagt alla platser har sin tjusning.

Järvsö & Hudiksvall

Publicerad 2019-07-30 22:29:27 i Hudiksvall, Järvsö,

Järvsö har jag alltid velat besöka och naturligtvis blev det ett besök på Lill-Babs museum för att hylla en stor artist och legend.
Det är litet i Järvsö. Vi bodde på Hotell Järvsöbaden i annexet. Det var lite vandrarhemskänsla och trångt. Sängarna var jättesmala. Nere vid receptionen och restaurangen var det superfint, mysig pool Mycket trevlig personal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen drog vi vidare mot Glada Hudik. Vi bodde på Strandpiren, vilket enastående bra hotell. Utsikten var helt magiskt. Det här hotellet är bland de bästa jag har bott på i Sverige. Badade vid Malnbadet, sandstrand och mycket folk. Passade på att krama Bosse Östlin som står på gågatan i Glada Hudik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lotta K

Att resa är min stora passion i livet. Jag reser ofta, jag reser billigt. Ibland reser jag ensam vilket jag rekommenderar alla att göra. Ibland reser jag med sällskap. Att fotografera är ett mycket stort intresse hos mig. Det kommer ni att märka :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela